Hakkımızda

2018 yılı sonunda kurulan PayBull hem bireysel hem kurumsal müşterilerine dijital cüzdan ve ödeme hizmeti çözümleri sunarak, müşterilerinin tüm finansal ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlayan global yüksek güvenlik standardı olan PCI DSS sertifikasına sahip bir ödeme ve elektronik para kuruluşudur.

2020 yılından itibaren lisanslı bir ödeme kuruluşu olarak hizmet vermekte olan firmamız 2023 yılı Ekim ayı itibariyle aldığı faaliyet genişleme izni ile 6493 sayılı kanunun 12. Maddesinin 1.fıkrasının a-b-c-ç-e bentleri ile 18. Maddenin 2. fıkrasında belirtilen elektronik para ihraç konularında faaliyet göstermeye başlamıştır. PayBull, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (“TCMB”) lisansı ile 6493 sayılı kanun çerçevesinde lisanslı ödeme kuruluşu olarak hizmet vermektedir.

Neden Biz ?

Yüksek güvenlikli, hızlı, erişilebilir ve kullanımı kolay ara yüzlere sahip ürünleri ile internetten alışverişi kolaylaştırmanın ötesinde, hem son kullanıcılar hem üye iş yerlerini dijitalleşen ekonomiye en doğru ve rekabetçi şekilde adapte etmeyi öncelikli hedefi olarak belirleyen PayBull, müşterilerinin ticari faaliyetlerinin tüm aşamalarında yanında olmaya devam ediyor.

TCMB LİSANS – Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (“TCMB”) lisansımız ile 6493 sayılı kanun çerçevesinde lisanslı ödeme kuruluşu olarak hizmet veriyoruz.

PCI DSS SERTİFİKA – PayBull olarak, PCI Veri Güvenliği Standardı sertifikasyonuna sahibiz.

PAYBULL İLE HERKES SATIŞ YAPABİLİR!

PayBull’da Alternatif Çok!

Siz de binlerce kişi gibi PayBull hesabı açın, internetten satış yapmaya hemen başlayın!

Sanal Pos

Mobil Cüzdan

Aradığınızı bulamadınız mı ?

Mobile Wallet

Virtual Pos