Web Siteniz Olmadan Tek Link ile Satış Yapabilirsiniz!

PAYBULL
SANAL POS

PayBull Sanal POS ile bankalarla tek tek anlaşma yapmanıza gerek kalmadan, en uygun komisyon oranlarıyla ertesi gün ödeme alabilirsiniz. 24 saat içinde uygun komisyon oranları ile online satış yapmaya başlayın!

EN AVANTAJLI SANAL POS

PayBull ile Satış Yapmaya
Başlamak için Birçok Neden Var!

Dünyanın her yerine satış yapabilir, saniyeler içinde farklı para birimleriyle ödeme alabilirsiniz. Müşteriniz için link oluşturun, gönderin, ödemeniz anında gerçekleşsin!

Link Oluşturun

Tek bir panelden, verdiğiniz hizmetin ya da ürünün bilgilerini girerek linki oluşturun.

Ertesi Gün Ödeme Alma

PayBull’un hızlı ve güvenli altyapısı sayesinde ertesi gün tüm kredi kartlarından ödeme almaya başlayarak işinizi büyütebilirsiniz.

Taksitli Satış
İmkanı

Tek entegrasyon ile tüm banka kartlarından 12 aya varan taksitlerle ödeme alabilirsiniz.

24 Saat İçinde Online Satış

PayBull Sanal POS ile 24 saat içinde, en uygun komisyon oranları ile e-ticaret sitenizde online satış yapmaya başlayabilirsiniz.

NEDEN "ERTESİ GÜN ÖDEME ALMA" BU KADAR ÖNEMLİ ?

İşletmenizi Nakit Akışında
Rahatlatın!

Sıkça Sorulan Sorular

PayBull Sanal POS nedir?

PayBull Sanal POS, e-ticaret ile satış yapmak isteyen web sitesi sahiplerinin hızlı ve güvenli bir şekilde, uygun komisyon oranları ile online ödeme almalarına imkân tanıyan bir servistir. PayBull tarafından web sitelerine kolayca entegre edilerek, 24 saat içinde kullanıma açılabilmektedir.

Müşterileriniz almak istedikleri ürünleri sepete ekledikten sonra, sitenizdeki ödeme sayfası adımında PayBull ödeme ekranı formunu görür. Kullanımı kolay arayüz ile müşterileriniz açılan forma kart bilgilerini girer ve PayBull’un sizler için sağladığı güvenilir ve hızlı Sanal POS altyapısı aracılığıyla ödeme işlemini gerçekleştirir. Yapılan ödeme, saniyeler içinde PayBull’un sistemi tarafından incelenerek onaylanır ve alışveriş süreci başarıyla tamamlanır.

Komisyon oranı için aylık işlem hacminiz/yıllık ciro hedefiniz ve web sitenizin iş modeli gibi parametreler değerlendirilerek değerlendirme sonrası size uygun en avantajlı komisyon oranları belirlenmekte ve işinize özel avantajlı teklif sunulmaktadır. Komisyon oranınızı öğrenmek için www.paybull.com adresinden hemen başvur bölümünden, online başvuru formunu doldurmanız yeterli. Başvurunuz sonrası satış birimimiz, başvurunuzu en hızlı şekilde değerlendirmeye alıp size özel avantajlı teklifinizi iletecektir.

PayBull Sanal POS hizmetlerimiz sayesinde tüm bankalarla tek tek anlaşma yapma zorunluluğunuzu ortadan kaldırıyoruz. Tüm banka kartları ve kredi kartlarıyla avantajlı oranlardan ödemelerinizi ertesi gün uygun komisyon oranları ile alabilirsiniz. PayBull Sanal POS’ta yıllık POS ücreti, ek POS ücreti, kurulum ücreti ve işlem ücreti bulunmaz. Sürpriz ücretlere maruz kalmadan PayBull Sanal POS’un uygun komisyon oranları ile işinizi büyütürsünüz.

PayBull Sanal POS ertesi gün ödeme alma avantajıyla, Axess, Advantage, Bonus, Card Finans, Combo, Maximum, MaxiMiles, Miles&Smiles Paraf, Sağlam Kart, Shop&Fly World ve Wings kart programlarıyla uyumlu entegre bir şekilde çalışmaktadır. PayBull altyapısı sayesinde ödemelerinizi sorunsuz bir şekilde alarak işinizi hızlıca büyütürsünüz.

EN AVANTAJLI SANAL POS

PAYBULL
SANAL POS

Siz de binlerce kişi gibi PayBull hesabı açın, internetten satış yapmaya hemen başlayın!

Aradığınızı bulamadınız mı ?

Mobile Wallet

Virtual Pos